Entreprenør til alle former for dræning og udgravning​

Søger du en entreprenør til gravearbejde, så tag kontakt til Erling’s Maskinstation i Tistrup nær Varde og Ølgod. Vi startede som maskinstation i 1981 og har sidenhen begyndt at påtage os andre opgaver og sidenhen har vi derfor opnået stor erfaring som entreprenør.
Som entreprenør hjælper vi med forskellige graveopgaver som udgravning og dræning. Vi er også godkendt til at modtage ren jord. Vi tilbyder også at varetage opgaver som smed, hvor vi står for reparation og vedligeholdelse af maskiner hos os eller hos kunden. 

Entreprenør med stor maskinpark

Vi råder over en omfattende maskinpark, og derfor kan vi påtage os mange former for landbrugs-, anlægs- og entreprenørarbejde. Nogle af de maskiner vi har er traktorer, entreprenørmaskiner, jordbearbejdningsudstyr og vogne samt landbrugsmaskiner. 
Som entreprenør handler de fleste af vores opgaver om grave- og entreprenørarbejde indenfor: 

  • ​Dræning
  • Indkørsler
  • Belægninger
  • Udgravning til fundamenter
  • Andre opgaver for en entreprenør​

Det er vores målsætning at udføre et godt stykke arbejde, som giver vores kunder en høj tilfredshed. Vi ønsker også at have et godt forhold til vores stabile kunder, da vi tror på dette opretholder forholdet til vores kunder. Derudover lægger vi stor vægt på, at vi skal afslutte vores arbejde til aftalt tid. Vi ønsker med andre ord at få så mange tilfredse kunder som muligt.

Få et tilbud fra din lokale entreprenør

Vi tilbyder at udføre mange forskellige opgaver blandt andet som entreprenør. Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at tage kontakt til Erling’s Maskinstation. Tag også gerne kontakt til os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave vi udfører som entreprenør. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 29 91 88 eller sende en mail til info@erlingsmaskinstation.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

Kontakt os