Smed til reparation og vedligeholdelse af maskiner

Søger du en smed til reparation og vedligeholdelse af dine maskiner, så lad Erling’s Maskinstation stå for opgaven. Vi er din lokale smed i Tistrup nær Varde, Grindsted og Ølgod. Vi tilbyder både at arbejde som smed ude hos kunden eller kunden bringer deres maskiner til maskinstationen. 

Som maskinstation tilbyder vi også vores hjælp til forskellige former landbrugsopgaver, som eksempelvis gyllekørsel. Med vores omfattende maskinpark, kan vi udføre mange forskellige opgaver. 

Kontakt os

Smed hos os eller hos kunden

Vi tilbyder alle former for smedearbejde på maskine. Det kan være fremstilling af hydraulikslanger og forskellige former for montering, reparation og vedligeholdelse af blandt andet rustfrit stål. 

Vi startede som maskinstation i 1981 og har siden udvidet vores arbejdsopgaver, så vi i dag også laver mange former for landbrugs- og entreprenørarbejde. I dag laver vi både smedearbejde på vores egne og på vores kunders maskiner.

Smed med servicebil

For at kunne servicere vores kunder som smed hos dem, har vi en servicebil, så vi nemt og hurtigt kan hjælpe de kunder, hvor det måske ikke er muligt eller hensigtsmæssigt at de bringer maskinen hen til os.

Som erfaren smed er målsætningen i vores arbejde at levere et godt og kvalificeret håndværk. Det er også vigtigt for os at have et godt forhold til vores stabile kunder. Vi afslutter altid vores opgaver til aftalt tid og ønsker at alle vores kunder opnår samme høje tilfredshed. 

Kontakt din lokale smed 

Har du brug for en smed til montering, reparation og vedligeholdelse af dine maskiner eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at tage kontakt til Erling’s Maskinstation.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 29 91 88 eller ved at sende en mail til info@erlingsmaskinstation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.