Er det tid til gyllekørsel nær Varde, Ølgod og Grindsted, så tag kontakt til Erling’s Maskinstation. Dette er blot en af de landbrugsopgaver, vi udfører. Som maskinstation hjælper vi også med andre typer af landbrugsopgaver.  
Siden vi startede i 1981 har vi påtaget os flere forskellige opgavetyper, som eksempelvis slamsugning. Vi tilbyder vores hjælp til en bred vifte af opgaver og uanset hvordan vi hjælper vores kunder, så er vores største fokus kundernes tilfredshed.

Stor erfaring med gyllekørsel

Med vores omfattende maskinpark kan vi klare både små og store landbrugsopgaver. Her er gyllekørsel blot en af dem og når det kommer til opgaver indenfor landbrug, så har vi stor erfaring med dem alle. 
Uanset hvilken opgave vi udfører for vores kunder, så lægger vi vægt på at aflevere et godt stykke arbejde til den aftalte tid. Samtidig ønsker vi også at have et godt forhold til vores stabile kunder. 

Regler for gyllekørsel

Der er forskellige regler og restriktioner i forhold til gyllekørsel. Dette skyldes de lugtgener, som er forbundet med gyllekørsel. På grund af disse må der ikke foretages gyllekørsel fra 15. oktober til 1. februar og der må ikke spredes nogen former for husdyrgødning fra 15. november til 1. februar. 
Der er også regler for at der ikke må spredes gylle og anden husdyrgødning på helligdage og i weekender på marker som er mindre end 200 meter væk fra byzoner og andre områder til boligformål. 
Vi sørger for altid at holde os opdateret på og følge de gældende regler der er omkring gyllekørsel. 

Hør mere om vores priser på gyllekørsel

Har du brug for at vide mere om gyllekørsel eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar at svare på dine spørgsmål eller give dig et godt og uforpligtende tilbud på den opgave du står over for. 
Vi kan kontaktes på telefon 75 29 91 88 eller ved at sende en mail til info@erlingsmaskinstation.dk. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.