Er kloakken stoppet, så er en slamsugning løsningen. I vores omfattende maskinpark har vi de rette maskiner til at udføre en slamsugning og andre former for kloakarbejde. 
I 1981 startede vi som en maskinstation, som udfører mange forskellige former for landbrugsopgaver. Opgavetyper som eksempelvis gyllekørsel kan vi som moderne maskinstation stadig være behjælpelig med. 

Slamsugning nær Varde, Ølgod og Grindsted

Vi udfører slamsugning for vores kunder vær Varde, Ølgod og Grindsted. Det kan vi fordi vi har det rette udstyr til at holde din kloak og tank ren. Det er vigtigt for os altid at udføre et godt stykke arbejde, så vores kunder opnår størst mulige tilfredshed. 
Vi udfører forskellige opgaver inden for slamsugning og spuling som eksempelvis kloakrensning og -spuling samt spuling af dræn. Når du har brug for det, er vi også klar til at hjælpe dig med denne type opgaver. 

Hvornår er der behov for en slamsugning?

Har du svært ved at vurdere, hvornår der er brug for en slamsugning, så kan det være rart at have et pejlemærke for hvilke symptomer man skal kigge efter. Symptomerne på en stoppet kloak er typisk:

  • Hvis toilettet, køkkenvask eller afløbet er stoppet
  • Usædvanlige lyde fra toilet eller køkkenafløb
  • Rådden lugt fra kloakken (kan dog også være rotter)
  • Hvis vandtrykket i håndvask eller afløb i brusekabinen er langsom
  • Opstigning af vand fra afløb under brusebad eller toiletskyl

Uanset hvad årsagen til disse problemer er, så løser vi det. 

Hvad koster en slamsugning - indhent en pris i dag

Har du brug for at vi kommer forbi og laver en slamsugning hos dig eller har du spørgsmål som du ønsker besvaret, så tøv ikke med at tage kontakt til Erling’s Maskinstation. Vi står klar til at løse problemerne med din kloak og giver gerne en god slamsugning pris. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 29 91 88 eller sende en mail til info@erlingsmaskinstation.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Vi vender altid tilbage på henvendelser hurtigst muligt. 

Kontakt os